Werving & Selectie

Van KMO’s tot multinationals: A Priori richt zich op vacatures voor bedienden, management- en directiefuncties.

Vertel ons wie u zoekt!

Op zoek naar een nieuwe getalenteerde collega die past in uw bedrijfscultuur? Heeft u niet de tijd, de tools of de ervaring om zelf een selectieprocedure op te zetten? De ervaren consultants van A Priori luisteren naar u om vervolgens een gedetailleerd profiel op te stellen waarin we rekening houden met alle parameters die voor uw bedrijf belangrijk zijn: persoonlijkheid, relevante ervaring, technische kennis, managementvaardigheden, capaciteiten, enz. We finetunen de jobomschrijving tot ze volledig voldoet aan uw vereisten. Samen met u bepalen we of we voor een mediacampagne  gaan, online of in print, welke tests er worden afgenomen, enz.

Het A Priori netwerk in actie!

Om de ideale kandidaat aan te trekken, duiken we in onze uitgebreide databases en schakelen we ons relatienetwerk in. We weerhouden geschikte kandidaten en laten hierbij onze ervaring spreken. We polsen naar de motivatie van de kandidaat, we testen zijn of haar vaardigheden en analyseren zijn of haar persoonlijkheid. Enkel geschikte kandidaten worden voorgesteld. Dit doen we steeds met een gefundeerd advies. We bespreken de positieve resultaten maar even goed de aandachtspunten. Deze transparante aanpak is het handelsmerk van A Priori. 

Van A tot Z en meer!

A Priori en de klant beslissen in onderling overleg wie de meest geschikte kandidaat is, maar daarmee is het dossier voor ons nog niet afgerond. We bemiddelen bij de contractonderhandeling en volgen de integratie van de nieuwe medewerker zeer nauw op. Er is steeds ruimte voor feedback, zowel van de kandidaat als van de klant. Deze opvolging is een extra service van A Priori en weerspiegelt onze betrokkenheid. Bovendien bieden wij een aanwervingsgarantie van zes maanden. 

De formules die we hanteren om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten, zijn steeds op maat en bespreekbaar.

Neem contact op met A Priori

"Altijd zeer onder de indruk geweest van jullie, jullie werkwijzen en opvolging."

Nicky, kandidate

A Priori