Outsourcing HR & Office Specialists

Flexibele HR Freelancers met focus

Wanneer uw HR-afdeling onder druk staat door groei, fusie, moeilijke dossiers of het wegvallen van interne medewerkers, kan HR Outsourcing dé oplossing zijn. A Priori luistert naar uw noden en maakt een perfecte inschatting van het gevraagde profiel. A Priori beschikt over een database met zeer ervaren HR-specialisten die snel en flexibel kunnen ingezet worden in uw organisatie. Zowel voor als tijdens de opdracht fungeert A Priori als de contactpersoon tussen uw organisatie en onze HR freelancers.

HR Outsourcing op korte en lange termijn

De HR-specialisten van A Priori zijn experts in hun vak: van HR managers tot payroll specialisten, van rekrutering & selectie tot het uitrollen van HR-procedures, van groeiadvies tot het begeleiden van fusies. Voor elke specifieke opdracht hebben wij het passende HR-profiel dat flexibel kan ingezet worden in uw organisatie. Een tijdelijke vervanging van een aantal maanden of een aantal vaste dagen per maand? Een specifiek project? Onze HR-specialisten beschikken over de juiste vaardigheden en gespecialiseerde kennis om uw team te versterken. 

Waarvoor kan u bij onze Freelance HR Specialists terecht?

Wij helpen u graag in het ondersteunen van uw organisatie op HR-vlak in de breedte en de diepte. Een greep uit onze mogelijkheden:

Freelance Office Support

Voor freelance administratieve ondersteuning kan u rekenen op ons team van freelance office professionals. Dankzij hun jarenlange ervaring, hun kennis en administratieve skills zijn onze freelancers zeer snel inzetbaar en kunnen zij perfect inspelen op de noden en wensen van de klant.

KMO's die zich willen focussen op hun core business zonder zich zorgen te maken over administratie, maar ook grotere organisaties die nood hebben aan een helpende hand, we staan voor hen klaar! Een eenmalig project of een opdracht van langere duur? Wij bieden een flexibele oplossing op maat.

U kan bij onze Freelance Office Professionals terecht voor:

 A Priori biedt uw onderneming een helpende hand!

Neem contact op met A Priori

"Toen ik na 6 jaar in het buitenland te hebben gewoond terugkeerde naar België en besloot om mijn professionele "hobby" terug op te pikken nam ik contact op met enkele HR consultancy bureaus, waaronder A Priori. A Priori, en meer bepaald Koen Maes en Bart Van Woinsel kende ik al uit mijn vroegere leven als VP HR bij Atlas Copco. Bart had toen een aantal vacatures ingevuld voor Atlas Copco en ik heb de samenwerking met Bart en Koen altijd als professioneel en tof ervaren. Een paar weken later kon ik al aan de slag als Freelance HR Manager voor Delhaize. De samenwerking verliep zeer vlot, Koen belde me op regelmatige tijdstippen om te checken of alles goed verliep en ook op administratief vlak liep alles gesmeerd!"

Myriam Aerts, HR Freelancer

A Priori