Executive Search

Bepaalde profielen vergen een specifieke aanpak. Daartoe hebben we, naast ons uitgebreid relatienetwerk, de meest innovatieve middelen ter beschikking. 

De witte raven uit uw sector

Sectoren die zeer specifieke opleidingen of ervaringen vereisen worstelen soms met vacatures die niet of moeilijk ingevuld geraken. Deze bedrijven vinden steeds vaker de weg naar A Priori omdat wij de markt grondig in kaart brengen en via onze beproefde selectietools en onze out-of-the-box-mentaliteit toch de geschikte kandidaat vinden.

Wij bijten ons vast in elke vacature 

Het proces van een direct of executive search is gelijklopend met onze aanpak voor werving & selectie. Voor confidentiële of gevoelige vacatures plaatsen we geen advertenties en werken we volledig onder de radar zodat we in alle discretie kunnen zoeken. Daarbij brengen we eerst de markt én de sector in kaart. A Priori heeft de knowhow, de ervaring, de tools en een gezonde dosis creativiteit en vastberadenheid om deze vacatures in te vullen.

Deontologie en professionalisme

Wenst u een Executive Search op te starten?

Neem contact op met A Priori

"Invullen van gespecialiseerde functies wordt, door de A Priori expertise en de professionele en accurate aanpak als geen ander opgelost. Een juiste diepgaande vooranalyse staat garant voor de juiste geschikte kandidaat!"

Steven Van Durme, HR Director Northern Europe Mc Cain Foods

A Priori